Creatieve ideeën en concepten omzetten naar duidelijke, doeltreffende vormgeving. Het begint met een goed idee en eindigt in een communicatief pakkend product. Of dat nu een huisstijl, website, brochure, uitnodiging of een totaalconcept voor een sales promotion is. Ons uitgangspunt is om samen met de klant te komen tot een goed eindproduct, waarbij het overbrengen van de boodschap het doel is, en de doelgroep altijd voorop staat.

Grafische Vormgeving

Een Grafisch ontwerp moet er niet alleen mooi uitzien, er moet ook een goed idee achter zitten. Creativiteit moet werken en de doelgroep raken, want wat je bijblijft zijn de dingen die je raken. Effectieve vormgeving noemen we dat. Brochures, folders, verpakkingen, advertenties of uitnodigingen. BIRDesign begeleidt het hele project vanaf de eerste kennismaking tot en met het eindproduct. Heldere afspraken over budget en tijd met maar één doel: een mooi eindproduct dat effectief is.

Bekijk het portfolio

Corporate Communicatie

Corporate brochures, websites, advertenties en jaarverslagen. Dit zijn een aantal communicatiemiddelen die bijdragen aan een sterke profilering van uw bedrijf. Een goede strategie en dito communicatieplan dienen als uitgangspunt voor de ontwikkeling hiervan. Door de kernwaarden te vertalen in woord en beeld creëert BIRDesign een samenhang waardoor herkenning ontstaat bij de doelgroep.

Bekijk het portfolio

Corporate Identity

Een huisstijl maakt een organisatie herkenbaar. Het geeft duidelijk aan wie je bent, wat je wilt uitstralen en waar je heen wilt. BIRDesign ontwikkelt uw logo, geeft vorm aan de identiteit en maakt daardoor de organisatie herkenbaar voor de doelgroep. Geen standaardoplossingen, maar onderscheidend maatwerk: vertrouwd of gedurfd, speels of juist zakelijk…

Bekijk het portfolio

Webdesign

BIRDesign ontwerpt websites die worden gekenmerkt door een heldere en frisse vormgeving. Passend bij de identiteit van uw bedrijf. BIRDesign beschikt over een netwerk van webbouwers en specialisten die het ontwerp omzetten naar een werkbare site.

Bekijk het portfolio

Geïntereseerd?
Neem vrijblijvend contact op