Persoonlijke aandacht en oog voor detail

Profiel

­BIRDesign is een nieuw, verrassend en professioneel Grafisch ontwerpbureau uit Culemborg, aan de poort van de Betuwe. Een betrouwbare partner met een juiste hoeveelheid creativiteit en vakmanschap. Een bureau voor concept, ontwerp en communicatie, waar ieder goed ontwerp altijd begint met een goed idee! Of dat nu een complete huisstijl, een website, brochure, verpakking of advertentie is. BIRDesign is sterk in het gehele traject, van concept tot en met technische realisatie. En zeer ervaren in zowel grote als kleine projecten. Samen met een team van specialisten en leveranciers voorziet BIRDesign bedrijven en particulieren van originele, effectieve ontwerpen en mooi drukwerk. Met aandacht voor de klant en oog voor detail.

Werkwijze

BIRDesign gelooft in de kracht van samenwerking en in het persoonlijke contact met de opdrachtgever. Daarnaast beschikt BIRDesign over een breed netwerk van andere professionals uit het vak (zoals fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en webbouwers) Dit leidt tot duidelijke afspraken na het briefingsgesprek en een offerte met een heldere opdrachtstelling en werkzaamheden. Zo ontstaat een goede balans tussen prijs, kwaliteit, service en snelle levertijden.

 
Jo Vogels

Als grafisch ontwerper, vormgever en art director heb ik ruim 27 jaar ervaring in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van diverse communicatie-uitingen. Denk hierbij aan logo’s, huisstijlen, advertenties, campagnes, brochures en verpakkingen voor zowel b-to-b als voor b-to-c. Kenmerken voor mijn manier van werken zijn: aandacht voor detail, snelle levertijden en het persoonlijke contact. Ik begeleid de projecten, stuur derden aan en zorg voor een vlotte voortgang van het project. Samen met de klant komen tot creatieve uitingen die werken! Tevens ben ik freelance inzetbaar binnen uw organisatie.

Ik heb o.a. gewerkt voor:
Brand Bier
Nederlandse Spoorwegen
Pearle
Unilever: Unox, Lipton, Knorr
Sonneveld Group
Mazars
Kraft: Stimorol, Bubblicious
Silvo
Caru Containers
Pernod Ricard: Ballantines
Bongrain: Paturain
Délifrance
Aldipress
GGD
Croon
Stichting Honderd Cols